Súlyos baleset Kiskunhalas közelében (galéria)
Sziréna

Súlyos baleset Kiskunhalas közelében (galéria)

Súlyos sérültje is van annak a balesetnek, amely kedden délután történt Kiskunhalas közelében, az 53-as főúton. Eddig tisztázatlan körülmények között egy Ford Tranzit,  egy kamion és egy Citroen Picasso ütközött össze. E miatt több mint két órán át teljes útzár volt a nagyforgalmú főúton.

Tisztázatlan körülmények

Hat sérültje volt annak a balesetnek, amely kedden, nem sokkal délután negyed kettőkor történt Kiskunhalas közelében, az 53-as főúton. Eddig annyit lehet tudni, hogy egy lengyel kamion haladt Balotaszállás felé, amikor előzni kezdte egy szerb rendszámú kisbusz. Eddig tisztázatlan körülmények között a nagyobb jármű hátulról nekiment a Ford Tranzitnak, amely átsodródott a másik oldalra és frontálisan ütközött a szemből érkező Citroen Picassoval. A helyszínre a mentők és a rendőrök mellett a halasi tűzoltókat is riasztották.  A helyszínelés és a műszaki mentés idején teljes útzár volt, amelyet délután 4 órakor oldottak fel.

ELŐZMÉNYEK

Három jármű karambolozott 13.30 óra körül Kiskunhalas és Balotaszállás között. A lengyel kamion, a magyar Citroen Picasso és egy szerb rendszámú Ford kisbusz eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze. Kollégánk, Jáger Levente a helyszínen azt is megtudta, hogy a három járműből több személyt kellett kórházba szállítani.

A baleset helyszínén teljes útzár van, ezért azt kérik, aki teheti, kerülje el ezt a szakaszt. Az esős, szürke időjárás megnehezíti a vezetést, így mindenki nagyon óvatosan közlekedjen!