Karácsonyi dekorációkat lopott, elfogták a rendőrök
Sziréna

Karácsonyi dekorációkat lopott, elfogták a rendőrök

Törpe, rózsaszín flamingó, karácsonyi dekorációk tűntek el az év végén elsősorban a Kertvárosból. A hírről a Halasmédia is beszámolt. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság most friss információkkal szolgált az ügyről. Mint írták: a kiskunhalasi nyomozók elfogták azt a helyi férfi, aki a gyanú szerint – válogatás nélkül – több helyről lopott.

Több kiskunhalasi ingatlan udvaráról és bejárati ajtaja elől tűntek el karácsonyi dekorációk és értéktárgyak 2020. december 18-a és 29-e között. Az elkövető válogatás nélkül szinte bármit ellopott, volt olyan helyszín ahová 3 alkalommal is visszament. Cselekményét több ingatlan homlokzati kamerája is rögzítette, melyek segítségével a nyomozók beazonosították a helyi férfit, akit otthonában fogtak el.

Kihallgatása során beismerő vallomást tett és elmondta, hogy a lopott holmik egy részét – mint például kerti törpék, karácsonyi dekorációk, horgászbot, talicska - eladta. A többi tárgyat a rendőrök lefoglalták. A kiskunhalasi nyomozók a 22 éves helybélit kilenc lopással gyanúsítják – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.