(►) Ledarálta az Opel oldalát az Isuzu (galéria)
Sziréna

(►) Ledarálta az Opel oldalát az Isuzu (galéria)

Pénteken délután, nem sokkal negyed négy után egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze Kunfehértó és Jánoshalma között. Helyszíni információink szerint az egyik sofőr sérült meg a karambolban.

FIGYELMETLEN VOLT A KISTEHERAUTÓ SOFŐRJE 17:15

Több részletet is megtudtunk a baleset helyszínén. Kiderült, hogy az Opel Agila és az Isuzu kisteherautó is Jánoshalma felől közlekedett Kunfehértó irányába az 5412-es úton. Előbbi autó sofőrje lehúzódott az út szélére, de ezt nem vette észre a mögötte haladó jármű vezetője és szinte ledarálta a személyautó bal oldalát. Az ütközés miatt az Isuzu az oldalára, majd az árokba borult, egy kerítést és fát is kidöntött. A helyszínre riasztották a jánoshalmi önkormányzati és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat is. Az Opel sofőrjét a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították. A helyszínelés és a műszaki mentés idején  előbb teljes, majd félpályás útzár volt ezen a szakaszon. A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészete vizsgálja. Ugyenezen az úton pénteken délelőtt halálos baleset történt. Rém közelében egy kamion és egy Renault karambolozott, a személyautó vezetője életét vesztette.

ELŐZMÉNYEK 16:30

Egy Opel Agila és egy Isuzu kisteherautó ütközött össze pénteken délután Kunfehértó és Jánoshalma között. A személyautó sofőrje megsérült a balesetben, őt mentők szállították kórházba. Jáger Levente a helyszínen van, s mint elmondta, először teljes, majd félpályás útzár volt a karambol miatt. Akik arrafelé haladnak, óvatosan közlekedjenek. Helyszíni felvételek a 19 órakor kezdődő Híradóban.