Kerékpáros-baleset volt a temetőben
Sziréna

Kerékpáros-baleset volt a temetőben

Lábsérüléssel a halasi kórházba szállította a mentő azt a kerékpáros nőt, akit a katolikus temetőben ért baleset. Az eset kapcsán ismételten felhívjuk a figyelmet arra, hogy az elkövetkező napokban fokozottabb odafigyelésre lesz szükség a halasi sírkertekben és azok környékén.

Elesett egy kerékpáros alsóvárosi római katolikus temetőben csütörtökön délelőtt, a részletek egyelőre még nem tisztázottak. Annyi bizonyos, hogy a Bimbó utcai bejárat közelében lévő kereszteződésen, a kápolna irányából haladt át egy terepjáró,  amikor a biciklis odaért. Elsődleges adatok szerint nem történt ütközés. A kerékpáros hölgy elesett, a lábát fájlalta, ezért mentő szállította a halasi kórház baleseti ambulanciájára.

Az eset  ismét felhívja a figyelmet arra, hogy még óvatosabban kell közlekedni a temetőkben a következő napokban. Sok az autó, a kerékpár és az elektromos kerékpár is, több kereszteződésben pedig sírok, növények takarása miatt nagyobb odafigyelésre van szükség mindenkitől. Hasonló a helyzet a sírkertek környékén lévő utcákban, amelyek ilyenkor megtelnek autókkal, gyalogosokkal, biciklisekkel.