Késsel fenyegetett és rabolt ki egy kisfiút Jánoshalmán
Sziréna

Késsel fenyegetett és rabolt ki egy kisfiút Jánoshalmán

Valószínűleg súlyos büntetésre számíthat az a 45 éves jánoshalmi férfi, aki több bűncselekménnyel is gyanúsítanak a kiskunhalasi rendőrök. A legmegdöbbentőbb az, amelynek során egy kisfiútól vette el a kerékpárját úgy, hogy közben egy késsel fenyegetőzött.

Lezárult a nyomozás egy 45 éves jánoshalmi férfi ügyében. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatójából kiderült, hogy a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozást folytatott felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt.

Mint arról korábban hírportálunk is beszámolt február 10-én az elkövető egy kisfiú kerékpárját vette el, úgy hogy közben egy késsel megfélemlítette. A tettesről adott személyleírás alapján a rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták a gyanúsítottat.

A 45 éves férfit a rablás mellett garázdaság és kifosztás bűntettével is gyanúsítják, mivel a nyomozás adatai szerint még 10-én kora este – elfogását megelőzően – rátámadt egy 23 éves fiatalra. Lerántotta biciklijéről, és a kezében tartott késsel ijesztgette. A férfinek sikerült kiszabadulnia, és félelmében elmenekült e helyszínről. A sértett által hátrahagyott kerékpárt a tettes végül magával vitte.

A jelenleg is letartóztatásban lévő jánoshalmi lakos ügyében a vizsgálati osztály munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek.

Fotó: police.hu