Késsel fenyegette a jánoshalmi kisfiút
Sziréna

Késsel fenyegette a jánoshalmi kisfiút

Egy 45 éves férfi késsel fenyegetőzve rabolta el az általa kiszemelt biciklit, amelyre egy kisfiú vigyázott. A jánoshalmi kriminek a rendőrség vetett véget azzal, hogy néhány órán belül beazonosította és el is fogta az elkövetőt. 

Hétfőn kora este, rablásról kapott bejelentést a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság. A police.hu tájékoztatójából egy elképesztő történet derült ki. A feljelentő – egy 51 éves asszony – elmondta, hogy rövid időre beszaladt egy jánoshalmi boltba, fia pedig az üzlet előtt kerékpárjaikra vigyázott.  A közelben többen várakoztak, köztük egy idősebb férfi is. Amikor a nő kiment a boltból, az ismeretlen odalépett a kisfiúhoz, megfogta a kerékpárját, és egy késsel a kezében azt mondta, hogy elviszi a kétkerekűt. A rémült gyermek – édesanyja felszólítására – átadta a biciklit, amellyel a rabló elhajtott.

Az áldozat és a szemtanúk leírása alapján a rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták a felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 45 éves jánoshalmi férfit, és tőle a kerékpárt is lefoglalták. A kiskunhalasi nyomozók az eset körülményeit a gyanúsított őrizetbe vétele mellett vizsgálják.