Két kerékpáros és egy Audi ütközött a főtéren (galéria)
Sziréna

Két kerékpáros és egy Audi ütközött a főtéren (galéria)

Eddig tisztázatlan körülmények között ütött el két kerékpárost egy Audi a Thúry József és a Jósika utca sarkánál. Az autó a Jósika utca felől érkezett, egy szemtanú azt mondta, hogy a két biciklis a főtér irányából jött. A 60 év körüli házaspárt mentő szállította a halasi kórház sürgősségi osztályára.

Két kerékpárost ért baleset szerdán este negyed nyolc körül Kiskunhalas belvárosában. Helyszíni információink szerint egy Audi ütötte el a két biciklist a Jósika és a Thúry József utca csomópontjánál. A körülmények egyelőre tisztázatlanok. Annyi bizonyos, hogy az Audi a Jósika utca felől érkezett a kereszteződésbe, a főtér irányából jött a két biciklis. Perceken belül két mentőautó érkezett a sérültek ellátására. Úgy tudjuk, hogy a hölgy a lábát fájlalta, a férfinek pedig a feje sérült meg. Mindkettőjüket a halasi kórház sürgősségi osztályára szállították, vizsgálatuk ezekben a percekben is tart. 

A helyszínelés idején nem lehetett behajtani a főtérre, csak a Székely utca irányából. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészete vizsgálja. Ezen a helyen naponta több életveszélyes helyzet alakul ki, ugyanis a közlekedők nem veszik figyelembe, hogy kinek van elsőbbsége.