Két órán belül, háromszor
Sziréna

Két órán belül, háromszor

Őrizetbe vették azt a 34 éves nőt, aki egyetlen éjszaka alatt, két órán belül, háromszor próbált lopni Kiskunmajsán.  Az is kiderült róla, hogy néhány hónappal korábban hasonló bűncselekmények miatt nyomoztak utána.

A megyei főkapitányság tájékoztatása szerint a 34 éves nő éjjel óra után az egyik Kiskunmajsai családi ház utcafronti ablakán a redőnyt kifeszítette, a szúnyoghálót leszakította, majd a bukóra nyitott ablakon keresztül megpróbált bejutni az ingatlanba. A szomszéd felfigyelt a zajra, megzavarta az elkövetőt, aki elmenekült.

Nem messze az előző helyszíntől pár tíz méter távolságra jogosulatlanul bement egy ingatlan udvarára, ahol egy nyitott tehergépkocsit talált. A nő kutakodott a járműben, amelyből egy régi típusú mobiltelefont, fém cigarettásdobozt és egy bérpapírt lopott el. Mindeközben a sértett tetten érte őt, aki a telefont visszaadta, majd távozott a helyszínről.   

Megvolt a harmadik is, hajnali három óra körül már egy közelben lévő, közterületen parkoló tehergépkocsi hátsó ajtaját nyitotta ki, a gyanúsított. A csomagtéren keresztül átmászott az utastérbe, ahol értékek után kutatott. A járműből azonban nem tudott semmit eltulajdonítani, ugyanis a rendőrök tetten érték és elfogták. Előállítását követően – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség és annak kísérlete miatt. A közleményből az is kiderült, hogy a nő nem ismeretlen a hatóságok előtt, mert néhány hónappal korábban nyomoztak utána. Nem meglepő módon, hasonló cselekmények miatt.