Tűzoltókat riasztottak a halasi benzinkúthoz (galéria)
Sziréna

Tűzoltókat riasztottak a halasi benzinkúthoz (galéria)

Kisebb füstölés miatt riasztották a halasi tűzoltókat a Majsai úton található MOL benzinkúthoz. Az egyik kútfejnél tapasztalták ezt a jelenséget,  tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség, értesítették a társaság szakembereit. 

15:00 Nyitva a töltőállomás

A Mol legfrissebb tájékoztatása szerint a hibát elhárították. Mivel a hatósági vizsgálat minden rendben talált, az üzemanyagtöltő állomás kinyitott.

12:40 Egyelőre nem üzemel a kút

- Kiskunhalason, a Majsai úton lévő MOL töltőállomáson dolgozó töltőállomás-kezelő füstölést tapasztalt az egyik kútoszlopnál, és értesítette a tűzoltóságot. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók perceken belül kiérkeztek, a helyszínt porral oltóval biztosították és megkezdték a füstölés okának feltárását. A tűzoltók a töltőállomás szakembereivel közösen az áramtalanítást elvégezték, a kútfejet megbontották, a füstölés megszűnt. Az esettel kapcsolatosan személyi sérülés nem történt. A töltőállomás jelenleg nem üzemel, amint kivizsgáltuk a hiba okát, és a szolgáltatás újra biztonságosan üzemel, megnyitjuk a fogyasztók számára a kutat- olvasható a MOL szerkesztőségünkhöz megküldött közleményében.

10:15 Füstölés a kútfejnél

Négy kiskunhalasi tűzoltóautót riasztottak szerdán délelőtt, nem sokkal fél tíz után a Majsai úti MOL benzinkúthoz. A jelzés szerint kisebb füstölés volt tapasztalható az egyik kútfejnél. A dolgozók észlelték ezt, megtették a szükséges intézkedéseket és értesítették a katasztrófavédelmet. A helyszínen kiderült, hogy valószínűleg műszaki hiba történt, így a MOL szerelőit is hívták. Az ő kiérkezésükig a halasi tűzoltók biztosítják a helyszínt.