Kiütötte az Opel a BMW bal hátsó futóművét
Sziréna

Kiütötte az Opel a BMW bal hátsó futóművét

Hazatérő vendégmunkásokat ért baleset vasárnap délután a kisszállási körforgalom közelében. Helyszíni információink szerint egy forgalmi okokból lassító BMW hátuljának ment neki egy Opel. Az elől haladó autó bal hátsó futóműve kitört a karambol során.

Két bécsi rendszámú autó ütközött össze vasárnap fél öt körül az 53-as főúton, a kisszállási körforgalom közelében, a benzinkútnál. Mindkét járműben hazatérő vendégmunkások utaztak, szerencsére senki sem sérült meg. A helyszínen megtudtuk, hogy egy BMW forgalmi okokból lassított, a mögötte haladó Opel vezetője későn reagált és szinte kütötte az előtte haladó autó bal hátsó futóművét.

A vétkes sofőr elismerte a felelősségét. Szerencsére nem volt szemből érkező jármű, így nem történt nagyobb baj. Ez volt vasárnap a második baleset, amelyben hazatérő vendégmunkások voltak részesek. Délelőtt a Kárpát utcai kereszteződésben koccant két külföldi autó. Ilyenkor nagyobb forgalomra kell számítani az utakon, ugyanis a nyári szabadságolások miatt útnak indulnak a vendégmunkások. Sajnos, évről-évre több balesetet is okoznak a fáradt sofőrök