Lebukott a kristállyal kereskedő halasi pár
Sziréna

Lebukott a kristállyal kereskedő halasi pár

A Telefontanúra érkező bejelentés buktatott le egy 33 éves halasi férfit és 25 éves élettársát, akik a rendőrség alapos gyanúja szerint pszichoaktív anyagokkal kereskedtek. Az elfogásukra akciót szerveztek a helyi nyomozók.

Fehér port, kristályt árul egy kiskunhalasi férfi. Erről szólt egy bejelentés, amely a Telefontanúra érkezett a napokban. A rendőrök utánajártak ennek.  A police.hu tájékoztatása szerint  március 3-án – egy szervezett akció keretében – a nyomozók elfogtak egy 33 éves férfit. Ő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az elmúlt időszakban anyagi haszonszerzés céljából különböző személyeknek rendszeresen értékesített új pszichoaktív anyagot.

Az egyenruhások átkutatták a helybéli férfi lakhelyét, ahol fehér port, adagoláshoz szükséges eszközöket, valamint készpénzt foglaltak le. A rendőrök a gyanúsítottat kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.   

Az eljárás során kiderült az is, hogy két alkalommal a férfi 25 éves élettársa is adott el új pszichoaktív anyagot, ezért a bűncselekmény elkövetésével őt is gyanúsítják. A nő jelenleg szabadlábon védekezhet.

Fotó: police.hu