Másfélmillióba került a szex:  jogerősen elítéltek a kisszállási nőt
Sziréna

Másfélmillióba került a szex: jogerősen elítéltek a kisszállási nőt

Kifosztás miatt kell börtönbe mennie egy kisszállási nőnek. Az 52 éves vádlott  tavaly februárban együtt italozott egy férfivel, akivel aztán lakásában szexuális kapcsolatot is létesített. Előbb 20 ezer forintot kért, nem sokkal később pedig kihasználva partnere ittasságát, elvitt tőle 1,48 millió forintot.

Egy 52 éves nő tavaly február 22-én egy ismerősével italozott együtt Kisszálláson, több italkimérő helyen. Ezt követően a férfi házába mentek, ahol szexuális kapcsolatot létesítettek, majd a vádlott kölcsönkért vendéglátójától 20 ezer forintot, aki azt átadta neki.

Ezután a vádlott a ház kamrájából különböző élelmiszereket vett magához, majd megjelent a férfi nagynénje, aki követelte az élelmiszerek árát a vádlottól, aki a kölcsönkért 20 ezerből 10 ezer forintot visszaadott, majd elhagyta a házat.

Később azonban visszament és kihasználta, hogy az ittasan alvó férfi nyitva hagyta az ajtót. A hálószobai szekrényből kivette a borítékot és közel másfélmillió forintot magához vett. A zajra felébredt a sértett, vissza akarta szerezni a pénzét. Menekülés közben a kifosztó elszórta a bankjegyek egy részét, azt próbálta a férfi összeszedni, de a nő kikapta a kezéből. A vádlott kerékpárral elmenekült a helyszínről, de nem sokkal később elfogták.

A  Kiskunhalasi Járásbíróság jogerősen 2 év börtönre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélte a kifosztót. Az okozott kár nem térült meg, azt a vádlott köteles visszafizetni a bíróság ítélete alapján.