Motor és autó ütközött (frissítve)
Sziréna

Motor és autó ütközött (frissítve)

Súlyosan megsérült az a motoros, aki Jawajával egy Volkswagennel ütközött a Jókai utcán. A helyszínelés idejére teljes útzár volt érvényben.

 
A halasi kapitányság közlekedésrendészete igyekszik tisztázni annak a balesetnek a körülményeit, amely nem sokkal fél 12 után történt a Jókai utcán. Mint a helyszínen megtudtuk: egy Volkswagen és egy Jawa motor ütközött össze.
balbe2
A mentők a motorost, egy idősebb férfit szállítottak kórházba súlyosnak tűnő sérülésekkel, aki bezúzta a szélvédőt és az aszfaltra zuhant.
balbe3
A Volkswagennek a motorháztetője is meggörbült. A helyszínelés idején teljes útzár volt érvényben, a forgalmat rendőrök terelték el. A korlátozást nem sokkal negyed egy előtt feloldották.
balbe
Kép-szöveg: Jáger Levente
 
14:16 A motoros hibázhatott
Hürkecz Zoltán, a megyei főkapitányság sajtóreferense pontosította a korábbi információkat. E szerint a 77 éves motoros kanyarodott az autó elé, a sofőr hiába fékezett, nem kerülhette el a balesetet. Az idős férfi a Csokonai utcára akart kanyarodni nagy ívben, de nem jól mérte fel a közeledő Volkswagen távolságát.
rendbaleswet