Őrizetben a halasi prostituált, aki Szarvason rabolt
Sziréna

Őrizetben a halasi prostituált, aki Szarvason rabolt

Kiürítette a fagyasztószekrényt, ellopott egy mobiltelefont az a kiskunhalasi nő, aki  altatót kevert alkalmi partnere italába Szarvason tavaly márciusban. A  police.hu beszámolója szerint az elkövetőt kedden fogták el a rendőrök.

Rablás bűntett elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy kiskunhalasi nő, aki már több mint egy éve Szarvason él. A police.hu közleményéből az is kiderült, hogy a 26 éves nő internetes oldalakon hirdeti, hogy pénzért szexuális szolgáltatást nyújt. Egy szarvasi férfi többször is felhívta magához, tavaly március 15-én viszont a másik fél hívta fel telefonon, hogy meg szeretné látogatni.

Amikor társával megjelentek lakásán, leültek a konyhában egy italra. Közben a nő megkérdezte, hogy mikor mennek buszok Kondorosra. A férfi bement a szobába, hogy számítógépen megnézze a menetrendet, aztán újra kiment a konyhába és megitta az italát. Ezután rövid idő alatt elaludt, majd amikor magához tért, akkor látta, hogy hiányzik a mobiletelefonja, a kulcsai és a fagyasztószekrénye is ki van pakolva.

A gyanú szerint alkalmi partnere rabolta ki. A nő altató hatású gyógyszert kevert az italába, amíg ő a szobában a menetrendet nézte, aztán amikor elaludt, átkutatta a lakását és több dolgot elvitt. A Szarvasi Rendőrkapitányság a 26 éves kiskunhalasi nőt február 11-én őrizetbe vette.

Fotó: police.hu