Súlyos baleset, teljes útzár
Sziréna

Súlyos baleset, teljes útzár

Súlyos baleset történt Jánoshalma és Borota között szerdán délután, nem sokkal negyed négy előtt. Egy autó az árokba hajtott, szükség volt a jánoshalmi önkormányzati tűzoltók segítségére. Az érintett szakaszon teljes útzár volt, információink szerint egy gyermek is megsérült.

17:15 Gyermek is megsérült

A megyei főkapitányság tájékoztatása szerint egy Volkswagen hajtott árokba. Az autót egy jánoshalmi nő vezette, ő és egy gyermek sérült meg. A mentővel mindkettőjüket a kiskunhalasi kórház sürgősségi baleseti ambulanciájára szállították.

15:51 Előzmények

Teljes útzár mellett zajlott a műszaki mentés Jánoshalma és Borota között, ahol súlyos baleset történt délután. A megyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy autó árokba hajtott, a sofőr beszorult a járműbe. Őt a helyszínre riasztott jánoshalmi önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőknek. Az 5412-es út 24-es klilométerszelvényének közelében óvatosan közlekedjenek. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészete vizsgálja.