Súlyos karambol, többen megsérültek a Jókain (galéria)
Sziréna

Súlyos karambol, többen megsérültek a Jókain (galéria)

Egy Audi A6-os és egy Renault Scenic ütközött össze vasárnap kora este Kiskunhalason, a Jókai és a Csokonai utca kereszteződésében. Az Audi haladt a belváros felől a Jókain, amikor a Csokonai utcán, a sportpálya irányából érkező Renault sofőrje nem adott elsőbbséget. Előbbi jármű egy fának, egy villanyoszlopnak és egy ház falának is nekicsapódott.

Két sérültet vittek kórházba 20.10

Teljes útzár mellett folyt a műszaki mentés és a helyszínelés a Jókai és a Csokonai utca kereszteződésében történt balesetnél. Megerősítették korábbi információinkat, miszerint az Audi A6 haladt a Jókain, a Renault Scenic a Csokonai utca felől akart kihajtani. A nyomok alapján próbált ugyan fékezni a sofőr, de nem tudta elkerülni az ütközést. A karambol során egy közlekedési tábla kitört, métereket repülve az út túloldalára került. Az Audi összes biztonsági rendszere működésbe lépett, ez védte meg a benne ülőket a súlyosabb következményektől. A jármű métereket sodródott, egy fának, egy villanyoszlopnak és a ház falának is nekicsapódott. A női utast és a Renault sofőrjét mentő vitte a halasi kórházba. A vétlen vezető is fájlalta a kezét, a helyszínelést követően ő is bemegy majd kivizsgálásra. A halasi tűzoltókat is riasztották az esethez, ők áramtalanították a járműveket. Az ott lakók szerint több baleset is történt már a kereszteződésben, volt, hogy rendőrt sem hívtak. A mostani karambol körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészete vizsgálja.

Előzmények 19:30

Baleset történt vasárnap este Kiskunhalason, a Jókai és a Csokonai utcák kereszteződésében. Jáger Levente kollégánk a helyszínen megtudta, hogy az Audi A6-os a város felől haladt a Jókai utcán. A Renault Scenic a Csokonai utcáról érkezett, így elsőbbséget kellett volna adnia az Audinak. Úgy tudjuk, ez nem történt meg, ezért ütközött össze a két jármű.A karambol erejét jól mutatja, hogy az Audi lesodródott az úttestről és az egyik lakóháznak is nekiment. Információink szerint több sérültet is kórházba kellett szállítaniuk a mentősöknek. A helyszínelés még most is tart, aki teheti, kerülje ezt az útszakaszt!