Suzuki és BMW ütközött az 53-as főúton (galéria)
Sziréna

Suzuki és BMW ütközött az 53-as főúton (galéria)

Az úgynevezett Karaván-kanyar után történt baleset szombaton, nem sokkal negyed kilenc előtt. Helyszíni információk és elsődleges adatok szerint a Kiskunhalas felől közlekedő BMW átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra, majd keresztbefordult az úton. A Pirtó felől érkező Suzuki sofőrje már nem tudta elkerülni az ütközést. Több mentőautót riasztottak és a halasi tűzoltók is a helyszínre érkeztek.

Megint baleset történt az 53-as főúton. Kedden, mint arról honlapunk is beszámolt, egy Opel Astra kecskeméti sofőrje vesztette el uralmát az autója felett és egy fának csapódott. A 22 éves vezető könnyebben sérült, az autóját elnézve, óriási szerencséje volt. Szombaton reggel pedig két jármű ütközéséről kaptak bejelentést a mentők, rendőrök és a tűzoltók, Kiskunhalas közeléből. Kiderült, hogy egy Suzuki és egy BMW félfrontális karamboljáról van szó. A helyszínre több mentőautó érkezett és riasztották a halasi tűzoltókat is. 

A helyszínen megtudtuk, egy Kiskunhalas felől közlekedő BMW az úgynevezett Karaván-kanyar után átcsúszott  a menetirány szerinti bal oldalra, ott métereket sodródott, majd keresztbe fordult az úton. A Pirtó felől érkező Suzuki sofőrje nem tudta elkerülni az ütközést. A Suzuki az árokba csapódott, sofőrjét a mentők szállították kórházba. Ugyancsak kórházba került a BMW vezetője is, amelynek a bal oldala tört össze. A helyszínelés és a műszaki mentés idején előbb teljes, majd félpályás útzár volt. Rendőrök irányították a forgalmat, a karambol pontos körülményeit a halas kapitányság közlekedésrendészete vizsgálja. Ettől a helytől nem messze júniusban is történt egy baleset. Akkor egy szerb rendszámú Opel Zafira ment neki hátulról egy mozgó büfékocsinak.