Tejszállító és személyautó ütközött - négy sérültje volt a balesetnek (galéria)
Sziréna

Tejszállító és személyautó ütközött - négy sérültje volt a balesetnek (galéria)

Egy súlyos és három könnyű sérültje van annak a balesetnek, amely vasárnap délelőtt, fél 11 körül történt Kiskunhalas és Balotaszállás között. Egy balra kanyarodó tejszállító kisteherautóval ütközött az előzni akaró Renault Scenic, a személyautó az árokban az oldalára borult. A helyszínre a halasi tűzoltók és több mentőautó érkezett.

11:50 Súlyos sérültje van a balesetnek

A karambolnak volt egy szemtanúja is. Ő elmondta, hogy a tejszállító balra, egy földútra szeretett volna kanyarodni, ezt jelezte is. Már megkezdte a manővert, amikor hátulról, az éppen előző Renault Scenic nekihajtott. A személyautó az árokba vágódott és az oldalára borult, a Ford kisteherautó is lecsúszott az útról. A Renaultban hárman, míg a tejszállítóban csak a vezető utazott. A személyautó hátsó ülésén utazó férfi súlyos kézsérülést szenvedett, őt mentő szállította a kiskunhalasi kórházba. Hárman könnyebb, horzsolásos, zúzódásos sérülésekkel vészelték át a karambolt. A Renault sofőrje elismerte a felelősségét. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészete vizsgálja.

ELŐZMÉNYEK

Egy tejszállító teherautó és egy Reneault Scenic karambolozott Kiskunhalas és Balotaszállás között, az 53-as főúton. Az ütközést követően a Renault az oldalára borult, a kisteherautó pedig az útmenti árokba hajtott. Jáger Levente kollégánk a helyszínen tartózkodik. Elmondása szerint a rendőrök, mentők, tűzoltók percek alatt a helyszínre értek. A tűzoltók áramtalanították a járműveket, a mentők megkezdték a sérültek ellátását. Úgy tudni, egy személyt kell a Semmelweis kórházba szállítani. A forgalom jelenleg rendőri irányítás mellett zajlik, aki teheti, kerülj el ezt az útszakaszt!

További részletek és friss fotók hamarosan...