Utánfutós Maruti és Skoda ütközött a Park Áruháznál (galéria)
Sziréna

Utánfutós Maruti és Skoda ütközött a Park Áruháznál (galéria)

Egy kislányt a halasi kórházba szállítottak kivizsgálásra a mentők annak a balesetnek a helyszínéről, amely vasárnap délután történt Kiskunhalason, a Kossuth utca és az 53-as főút kereszteződésében. Egy utánfutós Maruti és egy Skoda ütközött össze, úgy tudjuk, hogy a balesetnek volt egy tanúja, aki segíthet a pontos körülmények tisztázásában.

Baleset történt vasárnap délután, háromnegyed négy körül Kiskunhalason, a Kossuth utca és az 53-as főút kereszteződésében. Helyszíni információink szerint az utánfutós Maruti a víztorony felől érkezett, míg a Skoda a Kossuth utcán haladt, a vasútállomás irányába. Úgy tudjuk, hogy neki volt zöld a jelzőlámpa, amikor összeütközött a Marutival. A Skoda hátsó ülésén egy kislány ült, aki használta a biztonsági övet, de fájlalta a vállát, ezért mentővel kivizsgálásra a halasi kórházba szállították.

A helyszínelés idejére a Kossuth utca Bokréta utca és az 53-as főút közötti szakaszát lezárták a járművek elől. A kereszteződésben pedig rendőrök irányították a forgalmat. A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészete vizsgálja. Úgy tudjuk, hogy volt egy szemtanúja is az esetnek, ő segítheti ezt.