Virágtolvajt fogtak a közterület-felügyelők
Sziréna

Virágtolvajt fogtak a közterület-felügyelők

Megszaporodtak a városban a viráglopások, több jelzést is kapott az önkormányzati rendészet. Csütörtökön délután a térfigyelő kamera segítségével sikerült az egyik tolvajt azonosítani, akit énhány perccel később el is fogtak a közterület-felügyelők -tájékoztatta szerkesztőségünket a városháza.

Előkertekből, virágüzlet elől és közterületekről is lopják a virágokat és a dísznövényeket - több ilyen jellegű bejelentés érkezett az önkormányzati rendészethez. Az elkövetők már egy ideje bosszúságot okoznak a lakosoknak. Legutóbb viszont rögzítette a lopást a térfigyelő kamerarendszer, ráaádsul a felvétel olyan minőségű volt, amely segítette az elkövető azonosítását. 

Ma délután az élő kameraképeket ellenőrző rendészeti munkatársak felismerték az egyiktolvajt és azonnal a helyszínre siettek. Az ott tartózkodó férfi még a közterület-felügyelet munkatársai köszönése előtt közölte,  „Itt vagyok! és megvárta az időközben értesített rendőrség kiérkezését. A városházától kapott tájékoztatás szerint a rendészek folyamatos járőrözéssel próbálják megelőzni az ehhez hasonló bűncselekményeket.