Trianoni harangok
Kultúra

Trianoni harangok

Trianoni harangok címmel tart ingyenes előadást Meister Éva színművésznő szeptember 23-án, csütörtökön 17 órai kezdettel a Közösségek Házában (Sétáló u. 8.) az EMMI és a KMKE támogatásával, Kiskunhalas Város Önkormányzata és a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft. közreműködésével.
Szeptember 11-én életre kel Szent László legendája a lovasparkban
Kultúra

Szeptember 11-én életre kel Szent László legendája a lovasparkban

Újabb nagyszabású színházi előadást mutatnak be a Hirling József Lovaspark arénájában. A szeptember 11-én, 19 óra 30 perckor kezdődő bemutatón a Nemzeti Lovas Színház a Szent László, a lovagkirály című népi rockoperával lepi meg a közönséget. Jegyek még kaphatók az előadásra!

Legyőzhetetlenek vagyunk
Közélet

Legyőzhetetlenek vagyunk

Ezzel a címmel várja beszélgetős estjére a közönséget dr. Ignácz Magdolna és Kelemenné Szilágyi Noémi. A motivációs előadást a Forrás-Új Tükör Klub keretében szervezi a Halasi Média és Kultúra Kft. a Közösségek Háza nagytermébe. Az érdeklődőket augusztus 17-én, kedden 18 órára várják.
Merj tükörbe nézni!
Közélet

Merj tükörbe nézni!

Önismereti tréningnap lesz augusztus 7-én, Kiskunhalason, a Végh-kúriában. A programok 10 órától 18 óráig tartanak kis szünetekkel. Merj tükörbe nézni! – ezt tanácsolja Kelemenné Szilágyi Noémi coach, tréner, akitől megtudtuk, korlátozott számban még tud fogadni jelentkezőket.