Ötvenedik tanévét kezdte meg a Fazekas-iskola (galéria)
Közélet

Ötvenedik tanévét kezdte meg a Fazekas-iskola (galéria)

Óriási forgalom volt szerdán reggel a Fazekas Mihály utca környékén. Becsöngettek az iskolában, 77 napnyi vakáció után ismét benépesültek a tantermek. Az intézmény ünnepséggel kezdte el fennállásának ötvenedik tanévét, ezúttal két osztályban, 56 elsős kezdte meg tanulmányait. 
Isten veled, Peti!
Sport

Isten veled, Peti!

Ugye nem igaz? Az egyik legfájóbb kérdés, amit az ember feltesz akkor, amikor nagyon rossz hírt hall és nem akarja elhinni, hogy megtörtént. Ha egy kortársát, barátját, fia osztályfőnökét, egy kiváló edzőt, apát, nagyapát veszít el, akkor ez hatványozottan igaz. Még most sem hiszem el, hogy Tóth Péter, a gyerekek Péter bácsija, a torna- és fitneszsport Tóth Petije fájdalmasan fiatalon elhunyt.
Népszerű a nyári napközi a Fazekasban
Közélet

Népszerű a nyári napközi a Fazekasban

Június végén kezdődött és augusztus 6-ig fogadja a gyerekeket a halasi nyári napközi. A tábornak idén is a Fazekas Mihály Általános Iskola a házigazdája. A napközi általános iskolás diákoknak kínál sok érdekes elfoglaltságot a vakáció idején. Elsősorban olyan fiataloknak hirdették meg a lehetőséget, akiknek a nyáron is dolgoznak a szülei.