Kincsem zenés története a lovasparkban június 18-án (galéria)
Kultúra

Kincsem zenés története a lovasparkban június 18-án (galéria)

Kincsem, a csodakanca történetének feldolgozása lesz a Nemzeti Lovas Színház előadásában június 18-án a Hirling József Lovasparkban. A Nemzeti Lovas Színház ismét Kiskunhalasra látogat, hogy fantasztikus előadással kápráztassa el a közönséget. A Pintér Tibor vezette társulat jóvoltából méltán népszerű darabokat láthattunk már a Lovasparkban, és június 18-án 19.30-as kezdettel egy igazi klasszikussal, Kincsem történetével folytatják a sort.
Fazekas napok a pünkösdi lovasversenyen (galéria)
Sport

Fazekas napok a pünkösdi lovasversenyen (galéria)

Harmincnégy versenyszámot, kettőszáznegyvenhét startot láthatott a közönség a pünkösdi hétvégén, Kiskunhalason a Hirling József Lovasparkban, ahol háromnapos országos minősítő és felkészítő versenyt rendeztek. Az idén először látogathatták nézők a sporteseményt és sokan éltek a lehetőséggel, még ha bizonyos járványügyi korlátozó szabályozások alá is esett a belépés. Jellemzően helyi sikerek születtek a díjugrató eseményen. A hazai lovas, Fazekas István hat győzelmet ért el (címképen Maximus-szal).
Pünkösdi lovasverseny, belépés a Szabó Ervin utca felől
Sport

Pünkösdi lovasverseny, belépés a Szabó Ervin utca felől

Háromnapos díjugrató esemény helyszíne lesz Kiskunhalas május 22-e és 24-e között. A versenyt nézők is látogathatják! A Pünkösdi Országos Minősítő és Felkészítő Díjugrató Versenyen a legjobb hazai és helyi lovasok mérik össze tudásukat az ünnepi hétvégén. A lovasbázis területére a Szabó Ervin utca felőli bejáratnál lehet bejutni, a járványügyi szabályok betartásával.
Országos díjugrató verseny Pünkösdkor
Sport

Országos díjugrató verseny Pünkösdkor

Nagyszabású háromnapos díjugrató esemény helyszíne lesz Kiskunhalas május 22-e és 24-e között. A Pünkösdi Országos Minősítő és Felkészítő Díjugrató Versenyre a legjobb hazai és helyi lovasok várhatók. A rendezvény szombattól hétfőig tart a  közönség számára is nyitottan. A járványügyi szabályok betartásával látogatható a sportesemény. Figyelem, a lovasparkba a Szabó Ervin utca felőli bejáratnál lehet belépni!
Köszönet a lovassport támogatásért
Közélet

Köszönet a lovassport támogatásért

Mindig meghatározó eseménye a május elsejei lovasverseny a Hirling József Lovaspark versenynaptárának, amely egyben kiváló fokmérője a szabadtéri szezon elejének szervezői szempontból. Az idei évben a járványügyi korlátozások miatt nézők még nem látogathatták a lovaspark rendezvényeit. A lovasversenyek és a létesítmény támogatói viszont töretlenül kitartanak. A Lovas és Szabadidő Központ Kft. vezetése és munkatársai ezért köszönettel tartoznak a támogatóknak – nyilatkozta Juhász Tibor a lovaspark képviseletében.