Dallista október 17-re
Kultúra

Dallista október 17-re

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 11-től, 16 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. Az október 17-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Vasárnapi dallista
Kultúra

Vasárnapi dallista

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 11-től, 16 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. Az október 10--i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Zene világnapi népzenei koncert Halas főterén
Kultúra

Zene világnapi népzenei koncert Halas főterén

Népzenével, népdalokkal, néptánccal ünnepelték Kiskunhalas főterén a zene világnapját. Az UNESCO Nemzetközi Tanácsa Yehudi Menuhin kezdeményezésre nyilvánította október 1-jét a zene világnapjává. Ez a nap a zeneművészet legnagyobb alakjaira emlékeztet és segíti a különböző kultúrák zenéinek jobb megismerését. Péntek este a zenészek, táncosok műsora sokakat odavonzott a halasi zenepavilonhoz. A felnőttek dúdoltak, a kisgyerekek táncra perdültek.
Vasárnapi dallista
Kultúra

Vasárnapi dallista

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 11-től, 16 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A szeptember 5-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.