Vasárnapi dallista
Kultúra

Vasárnapi dallista

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A június 13-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Ének, zene, múltidézés
Kultúra

Ének, zene, múltidézés

Június 1-jén folytatódott a Forrás-Új Tükör Klub rendezvénysorozata. A nyár első összejövetelén Bakó Katalin és férje, Ujvári Gábor beszélt életéről, pályája alakulásáról, Kiskunhalashoz és egymáshoz fűződő kapcsolatukról. A programot énekkel, zenével fűszerezték. A rendezvény házigazdája Király Gábor volt a szervező Halasi Média és Kultúra Kft. képviseletében.
Népzene Katalinnal és Gáborral
Kultúra

Népzene Katalinnal és Gáborral

Kedden este a népzenéé lesz a főszerep a Forrás - Új Tükör Klubban. Két vendég is érkezik a remek hangulatú beszélgetőestre. Bakó Katalin és Ujvári Gábor mindketten rajongnak a népzenéért, így örömmel fogadták el a szervező Halasi Média és Kultúra Kft. meghívását.
Gyermeknapi dallista
Kultúra

Gyermeknapi dallista

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. Az május 30-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Vasárnapi dallista
Kultúra

Vasárnapi dallista

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A május 2--i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.