Nyári diákmunka lehetőség
Közélet

Nyári diákmunka lehetőség

Nyári diákmunkára van lehetőség kiskunhalasi lakóhellyel rendelkező fiataloknak az önkormányzati hivatalnál, városi intézményeknél, gazdasági társaságoknál. Fülöp Róbert polgármester közösségi oldalán osztotta meg a hírt. Közlése szerint 50 fiatal részére tudnak munkát biztosítani. A jelentkezéshez egy internetes felületen elérhető űrlapot kell kitölteni.
Köszönet a lovassport támogatásért
Közélet

Köszönet a lovassport támogatásért

Mindig meghatározó eseménye a május elsejei lovasverseny a Hirling József Lovaspark versenynaptárának, amely egyben kiváló fokmérője a szabadtéri szezon elejének szervezői szempontból. Az idei évben a járványügyi korlátozások miatt nézők még nem látogathatták a lovaspark rendezvényeit. A lovasversenyek és a létesítmény támogatói viszont töretlenül kitartanak. A Lovas és Szabadidő Központ Kft. vezetése és munkatársai ezért köszönettel tartoznak a támogatóknak – nyilatkozta Juhász Tibor a lovaspark képviseletében.
Megújuló fahíd, egy sávra szűkül az 53-as a Kőrösi úton
Közélet

Megújuló fahíd, egy sávra szűkül az 53-as a Kőrösi úton

Megújul a Kőrösi úti kerékpárúton, a Dong-ér csatorna felett áthúzódó fahíd. A kivitelezés holnap, május 4-én, kedden reggel hét órakor kezdődik és a tervek szerint egy nap alatt elkészül. A hídon ez idő alatt nem lehet átmenni, a gyalogos és kerékpáros forgalmat az 53-as főút fél sávjára terelik, így ott egy sávra szűkül a közúti közlekedés, ami lassítja a forgalmat. Közlekedjenek óvatosan a Kőrösi úton!