Vasárnapi dallista
Kultúra

Vasárnapi dallista

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A június 13-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Dallista június 6-ra
Kultúra

Dallista június 6-ra

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 11-től 16 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A június 6-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Gyermeknapi dallista
Kultúra

Gyermeknapi dallista

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. Az május 30-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Dallista május 23
Kultúra

Dallista május 23

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A május 23-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Dallista május 16
Kultúra

Dallista május 16

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. Amájus 16-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.