Kelebiánál és Kecelnél is...
Sziréna

Kelebiánál és Kecelnél is...

Két helyszínen, összesen 24 külföldit tartóztattak fel a rendőrök pénteken kora délelőtt alig másfél óra leforgása alatt. Az egyenruhások kecel és Kelebia térségében fogták el a szíreket, afgánkat és pakisztániakat. 

Mozgalmas  volt a péntek reggel.  A Kiskőrösi Rendőrkapitányság járőrei 7 óra 15 perckor Kecel térségében 12 külföldit tartóztattak fel. A magukat szír állampolgárnak valló illegális migránsok jogellenesen jutottak be Magyarország területére. A határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Másfél órával később Kelebia térségében 12 külföldit tartóztattak fel (címképünkön). A magukat afgán és pakisztáni állampolgárnak valló illegális migránsok jogellenesen jutottak be Magyarország területére. A határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz- közölte a police.hu.