Dallista július 18-ra
Kultúra

Dallista július 18-ra

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A július 18-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Fotómániások – tizenhármak kiállítása (galéria)
Kultúra

Fotómániások – tizenhármak kiállítása (galéria)

Mintegy félszáz vendég jelenlétében nyílt meg a Fotótanoda 2018-2021 című fotótárlat július 9-én, a Közösségek Háza nagytermében. Tizenhárom alkotó, negyvennyolc fotója került ki a város kulturális centruma előterének és színháztermének falaira. A fotókiállítást Rácz- Fodor Katalin képzőművész nyitotta meg, a hangulatos zenei aláfestést Kiss Bernát gitárjátéka nyújtotta.
Vasárnapi dallista
Kultúra

Vasárnapi dallista

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A július 11-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Tanulták a fotózást, most kiállítják munkáikat
Kultúra

Tanulták a fotózást, most kiállítják munkáikat

Fotótanoda 2018-2021címmel nyílik fotótárlat július 9-én, a Közösségek Háza nagytermében. A kiállításon egy amatőr fotósokból álló társaság munkái láthatók, akik több éven át tanulták a fényképezés elméletét és gyakorlatát. A tizenhárom fős csapat közel félszáz képet mutat be. Rácz-Fodor Katalin művésztanár nyitja meg pénteken 18 órakor a tárlatot, Kiss Bernát gitárjátékkal működik közre.
Dallista július 4
Kultúra

Dallista július 4

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A július 4-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.