Vasárnapi dallista
Kultúra

Vasárnapi dallista

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 11-től, 16 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. Az október 24-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.

Dallista október 17-re
Kultúra

Dallista október 17-re

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 11-től, 16 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. Az október 17-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Vasárnapi dallista
Kultúra

Vasárnapi dallista

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 11-től, 16 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. Az október 10--i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Vasárnapi dallista
Kultúra

Vasárnapi dallista

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 11-től, 16 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A szeptember 26-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Vasárnap Halason Őszi Hacacáré
Közélet

Vasárnap Halason Őszi Hacacáré

A hétvége ismét kikapcsolódási lehetőségeket kínál Kiskunhalas lakosságának. A könnyű zenei műfaj kedvelőinek a vasárnap igazi csemege lesz. Szeptember 19-én városunkba látogat Szikora Róbert és az R-Go. A zenekar negyedkilences fellépése előtt, 18.50-től a Blahalouisiana együttes játszik a főtéri színpadon. A Bethlen Gábor téren árusok, gyermekjátékok és vendéglátás is lesz. Az útlezárások miatt a lakosság türelmét kérik.