Tázlári kézimunkák fókuszban
Kultúra

Tázlári kézimunkák fókuszban

Szívvel varrva, lélekkel csipkézve címmel látogatható kiállítás a Csipkeházban. A tárlaton a Tázlári Kézimunka Klub mutatkozik be alkotásaival, melyeket a megnyitón Gulyás Lászlóné elnök ajánlott a közönség figyelmébe. A rendezvényen köszöntőt mondott Bán Róbert polgármester. A programot énekkel, zenével, verssel színesítették.
Vasárnapi dallista
Kultúra

Vasárnapi dallista

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 11-től, 16 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. Az október 24-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.

Megemlékezések, koncert, kiállítások Halason
Kultúra

Megemlékezések, koncert, kiállítások Halason

Kezdődnek az 1956-os megemlékezések, de Lyra koncert és több kiállítás is szerepel az elkövetkező napok kínálatában. Programajánló rovatunkban ezekből válogattunk össze egy kis ízelítőt. Az őszi szünetben akár családi program is lehet egy-egy kiállítás megtekintése.
Vidéki lány férjet fog (Galéria)
Kultúra

Vidéki lány férjet fog (Galéria)

Elindult az őszi színházi évad Kiskunhalason. Szilágyi László darabja nyomán, Szabó Kristóf átiratában kidolgozott alakok keltek életre. A Zsákbamacska című vígjáték két helyszínen játszódott, a budapesti műjégpályán és a mátraszéplaki sportszállóban. A produkciót a Körúti Színház mutatta be. A kétfelvonásos előadásnak a Városi Filmszínház adott otthont október 19-én a Halasi Média és Kultúra Kft. szervezésében. 
Zsákbamacska, sok szerelemmel
Kultúra

Zsákbamacska, sok szerelemmel

Megkezdődik az őszi színházi évad Kiskunhalason. Első alkalommal a Zsákbamacska című zenés vígjátékot tekintheti meg a közönség, a Körúti Színház társulatának előadásában, október 19-én, kedden. Az est során többek között Vándor Éva, Placskó Emese és Oroszi Tamás szórakoztatja majd a publikumot. Az előadással kapcsolatban érdeklődni a Halasi Média és Kultúra Sétáló utcai ügyfélszolgálatán lehet.
Kult-Night, ahol a művészetek találkoznak…
Kultúra

Kult-Night, ahol a művészetek találkoznak…

Irodalom, zene, festészet, színház. Különféle művészeti ágak egy helyszínen. Ez volt a Kult-Night, melynek az Irish Pub adott otthont. A kulturális est díszvendége R. Kárpáti Péter színművész volt.
Eszter négy igennel jutott tovább
Kultúra

Eszter négy igennel jutott tovább

Szombaton este az X-faktor című tehetségkutató műsorban egy, a halasiak számára jól ismert szereplő is feltűnt. Fazekas Eszter produkciójával elkápráztatta a mentorokat és a stúdióban ülő közönség tagjait is. A zsűri négy igen szavazattal juttatta tovább a tehetséges kiskunhalasi hölgyet.
Dallista október 17-re
Kultúra

Dallista október 17-re

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 11-től, 16 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. Az október 17-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Az első Lámpaláz (galériával)
Kultúra

Az első Lámpaláz (galériával)

Új, tehetségeket bemutató zenei sorozat indult Kiskunhalason. A Lámpaláz elnevezésű rendezvény szervezői négy hangversenyt terveztek az évadra a „Minden, ami zene” mottó jegyében. A nyitó koncert október 14-én este volt a baptista templomban a művészeti iskola volt növendékeinek közreműködésével.