Get Adobe Flash player

dugohuzoNyár ide, nyár oda, most is sokan játszottak velünk. Persze nyertes ezúttal is csak egy személy lehetett...

Bővebben...

kutyuskaMost is próbáltunk trükkös dolgot csempészni a feladványba, de olvasóink eszén nem lehet túljárni. Sokan tudták, mit is ábrázol a fénykép.

Bővebben...

kulcsosNagyon sokan küldtek nekünk különféle tippeket erre a feladványunkra. Hálásak vagyunk, amiért egyre többen csatlakoznak játékunkhoz. Máris mutatjuk a nyertest.

Bővebben...

penzermeLezárult egy újabb forduló játékunkban. Most is igen sok kreatív tipp érkezett szerkesztőségünkhöz, persze legtöbben jól tudták, milyen tárgyat fotózott kollégánk.

Bővebben...

pendriveAz informatika és a technika a jelek szerint közel áll olvasóinkhoz, hiszen nagyon sok helyes tippet kaptunk az elmúlt napokban. Máris mutatjuk, ki nyerte meg játékunk legutóbbi fordulóját.

Bővebben...

homeroMostani feladványunk estében játékosainkban a bútorfogantyú, a csaptelep és a pénztárca tippek is felmerültek. Kreatív ötletek, annyi biztos.

Bővebben...

spiralHa Ön azon játékosaink között van, akik szerint tortarészlet, egy ritka ásvány vagy éppen egy karácsonyfadísz látható a képen, akkor el kell keserítsük, hiszen biztosan nem Ön nyerte mostani játékunkat.

Bővebben...

szivacsLábtörlő és műfű. Sokan ezt vélték látni legutóbbi feladványunk fotóján. Volt, aki szerint egy darabka fagyasztott spenótot mutattunk be Önöknek. A valóságban azonban egészen másról volt szó.

Bővebben...

sonkamegfejtesErdő, falevél, mókus a fán. Utóbbinál kissé el kellett mélyednünk a fotóban, de aztán csodák csodájára, mi is megláttuk a mókuska sziluettjét. Nagyon kreatívak voltak tippelőink, a helyes megfejtést azonban egészen más területen kellett keresni.

Bővebben...

tetrisSok játékosunkban feltört a retro életérzés, hiszen ezúttal a '90-es évek egy ikonikus tárgyát kellett kitalálniuk a tippelőknek. Közel 80 e-mailt kaptunk egy nap alatt, köszönjük az aktív részvételt!

Bővebben...

trans 
Get Adobe Flash player

Notice: Undefined index: v in /var/www/modules/mod_vidbox3/mod_vidbox3.php on line 47
Képújsághirdetések
trans 
Get Adobe Flash player

Hírnaptár

Február 2017
H K Sz Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5