Sportnap, máltai segítséggel
Közélet

Sportnap, máltai segítséggel

Emlékezetes napot és tartalmas programot szervezett a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével, támogatásával a Sport az Esélyért Kiskunhalasi Egyesület. A Ketvárosi Általános Iskola sportcsarnokában vidám, zenés gimnasztika, sorversenyek és focimeccsek várták a közel félszáz résztvevőt. A sport, a törődés és a szeretet ismét diadalmaskodott.

 
 
 
A helyi fogyatékkal élőket látta vendégül a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a Sport az Esélyért Kiskunhalasi Egyesület közreműködésével. A programnak helyt adó Kertvárosi Általános Iskola ismét kiváló házigazdának bizonyult. Pappné Tóth Adrienn zenés, vidám gimnasztikája után a büfében finom falatok várták a közel félszáz résztvevőt.
A pihenő után Sörös Imre vezetésével játékos sorversenyek következtek, amelyben bohókás és mosolyt fakasztó feladatok vártak a csapatokra. Volt focimeccs is, amelyben nem a gólok száma, hanem a sport öröme volt a legfontosabb. Molnárné Gép Anikó egyesületi elnök azt mondta, hogy hálával tartoznak a máltaiaknak, a szervezet segítségével ismét emlékezetes programot szervezhettek. Az esemény legjobb pillanatait itt nézheti meg.
Jáger Levente