Fanni lett a szépségkirálynő
Közélet

Fanni lett a szépségkirálynő

Madarász Fanni lett a Gomba Caffé Szépe verseny győztese. Pénteken este, a népszerű szórakozóhely zsúfolásig megtelt érdeklődővel, a ceremónia során fellépők színesítették a programot. Az est ezúttal is jótékonysággal volt egybekötve, idén a Stúdió 2000 TSK támogatásáról döntöttek a szervezők.

 
 
 
Ötödik alkalommal rendezték meg a Gomba Café Szépe vetélkedést, az estnek ezúttal is kettős célja volt. Egyrészt egy színvonalas műsor keretében megválasztották a királynőt, másrészt pedig a bevételből a Stúdió 2000 TSK-t támogatták. A programhoz csatlakozott a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság is. Hucaj-Palásti Magdolna, a Gomba Caffé vezetője azt mondta köszöntőjében, 2011-ben merült fel egy apró gondolat, amelyből aztán egy népszerű rendezvény lett.
Hat lány jutott be a döntőbe, Aladics Ida, Suba Viktória, Kiss Bianka, Vincze Szabina, Madarász Fanni és Kaló Petra szerette volna megnyerni a koronát. Egyforma ruhában, saját maguk által választott öltözékben, estélyiben és az est legforróbb pillanatit okozó fürdőruhás forduló során mutatták meg magukat a nézőknek és a zsűrinek. Lehetőség volt természetesen közönségszavazásra is.
A műsorban a Halas-Fitness Egyesület, a Stúdió 2000 TSK versenyzői, valamint Nyári Anikó, Fodor Tamás és Kádár Szilárd népszerű dallamokkal szerepelt.
 
Nem sokkal éjfél előtt született meg a végeredmény: a közönségdíjat Suba Viktória kapta meg, a második udvarhölgynek Vincze Szabinát, az első udvarhölgynek pedig Kiss Biankát választották. A Gomba Szépe idén Madarász Fanni lett, aki Juhász Ágnestől, a zsűri elnökétől és Tóth Szilárdtól, a zsűri tagjától kapta meg a koronát.
Jáger Levente
Fotók: Anda Péter (GALÉRIA)