Súlyos baleset: 12 sérült
Sziréna

Súlyos baleset: 12 sérült

Két mikrobusz ütközött kora este Bodoglár közelében. A helyszínen megtudtuk, a járművekben tizenketten ültek, egy életveszélyes, négy súlyos és hét könnyű sérültje volt a karambolnak. A balesethez a halasi tűzoltókat is riasztották az egyik sofőrt úgy kellett kivágni a roncsból. Két sérültet helikopter vitt kórházba.

 
Súlyos baleset történt kora este Bodoglár közelében. A mentőket, a tűzoltókat és a rendőröket  azzal riasztották, hogy két mikrobusz ütközött össze. A helyszínen kiderült, a járművekben román és magyar állampolgárok utaztak, összesen tizenketten Az egyik sofőrt csak úgy tudták kiszabadítani a roncsból, hogy a halasi tűzoltók feszítővágót használtak.
Két mentőhelikoptert is riasztottak, két sérültet légi úton szállítottak kórházba. Tíz utast mentőautóval vittek el a helyszínről. Úgy tudjuk, hogy halasi érintettje is van a balesetnek. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták az utat, az kisbuszban ülők személyes iratait, holmijait is össze kellett gyűjteni. Folyamatosan csöngtek a mobiltelefonjaik is. Az elsődleges adatok alapján nem sikerült minden körülményt tisztázni, ezért szakértő segítségét kérték. Videó a baleset helyszínéről itt.
Jáger Levente
Fotók: Pozsgai Ákos