Disznótor Rózsival a Sóstó Csárdában (galériával)
Már a délelőtt folyamán több százan fordultak meg a Sóstó Csárdában tartott disznóvágáson, amit a KB Autoteam Kft.-vel közösen rendezett a vendéglátóhely. A nagyközönség hagyományos, magyaros látványkonyhával találkozhatott, no meg jó hangulattal, amit a Szabadkáról érkezett Csíszár Pityu és zenekara biztosít.
A születésének 150. évfordulóját ünneplő Sóstó Csárda egész esztendőt átfogó programsorozatának egyik kiemelkedő és már hagyományos eseményére, a disznóvágásra került sor szombaton. A vendégek elejétől végéig figyelemmel kísérhették, hogyan készülnek a magyaros, disznótoros ételek. Az eseményen részt vett Demjén Ferenc (Rózsi), aki Gidai János vendégeként kóstolta sokadmagával a finomságokat. A délelőtt folyamán hagymás sült vér, tepertő és pecsenye várta a kilátogatókat, délben pedig orja leves, hurka és kolbász mellett élvezhették a csárda egyedi hangulatát. A rendezvény tudósításunk idején is tart, érdemes hát kilátogatni a Sóstó Csárdába. Klikk a képekhez!
Kép-szöveg: Kovács Iván
{phocagallery view=category|categoryid=330|limitstart=0|limitcount=0}