Döme Gábor: a magyar válogatott az élen a világbajnokság nyitónapján
Sport

Döme Gábor: a magyar válogatott az élen a világbajnokság nyitónapján

Döme Gábor a másodkapitánya a magyar válogatottnak, amely szombaton kezdte meg a szereplését a II. Free Style Method Feeder Világbajnokságon. A helyszín a Dél-afrikai Köztársaság. A nemzeti csapat nem mindennapi eredménnyel indított, az első forduló után a mieink az élen állnak. 

Kiváló hírek érkeztek a Dél-afrikai Köztársaságból, ahol a magyar válogatott megkezdte szereplését a II. Free Style Method Feeder Világbajnokságon. A Polyák Csaba kapitány, Döme Gábor másodkapitány, Sipos Gábor csapatvezető, Bakó Péter, Novák János, Szabó Bence, Kiss Péter, Bodzsár Norbert versenyzők Balog Áron, Raffer Kristóf, Ujszászi Dániel, Sisa József, Vincze Márk segítők és Takács Péter krónikás által alkotott csapat szombaton az első fordulóban horgászott.

Nem is akárhogyan: az öt versenyzőből négyen az élen végeztek saját szektorukban, míg egy csapattag a második helyet szerezte meg. Ez azt jelenti, hogy 5 ponttal a magyar válogatott az első helyen áll a nagy rivális és 12 pontot gyűjtő Románia, a 14 pontos Németország előtt. A minden eldöntő második fordulóra vasárnap délelőtt kerül sor. Hajrá, magyarok!

Fotó: facebook.com

Forrás: mohosz.hu