Ganxsta Zolee és Radics Gigi is itt lesz a 43. Halasi Szüreti Fesztiválon
Közélet

Ganxsta Zolee és Radics Gigi is itt lesz a 43. Halasi Szüreti Fesztiválon

Kiskunhalas legnagyobb gasztrokulturális rendezvénye minden évben a Szüreti Fesztivál. Néhány perccel ezelőtt hivatalossá váltak a 2022-es programsorozat fellépői. Igazán színes zenei kínálat vár azokra, akik kilátogatnak majd a Bethlen Gábor térre. Többek között a Ganxsta Zolee és a Kartel, Radics Gigi, a Lóci játszik, Takáts Tamás, Abaházi Csaba és Kunovics Katinka is koncertet ad a központban.

Érdemes már most beírni a naptárba, hogy szeptember 9. és 11. között zajlik az idei Halasi Szüreti Fesztivál! A három napon át tartó gasztrokulturális rendezvényen, két színpadon váltják majd egymást a fellépők. Amint az a mellékelt plakáton is jól látható, tartalmas hétvége elé nézünk majd.

A helyi fellépők mellett országosan ismert zenekarok, énekesek látogatnak el városunkba. Pénteken este a nagyszínpadon a halasi csapatok fellépését követően, a Lóci játszik zenekar, majd az Abaházi Rt. koncertezik. A Városháza díszudvarán lévő Borudvarban pedig többek között Kunovics Katinka hangját hallhatják az érdeklődők.

Szombaton lesz a rendezvénysorozat egyik leginkább várt momentuma. A szüreti felvonulás 13 órától lesz megtekinthető, a szokott útvonalon. A nap sztárfellépői a nagyszínpadon, a Ganxsta Zolee és a Kartel, valamint Takáts Tamás.

Vasárnap is érdemes lesz kilátogatni a Bethlen Gábor térre, hiszen 13 órától tartják a technikai menetet, a délutáni programok után pedig, 18 órától a fesztivál Radics Gigi koncertjével zárul.

Mindhárom napon fontos szerep jut a gasztronómiának is. A kitelepült vállalkozók ízletes ételeket és italokat kínálnak majd az éhes és szomjas vendégeknek. E mellett a család apraja-nagyja megtalálhatja majd a kísérő programok között a számára legérdekesebbeket.

További részletekért figyeljék a Halasmédia különböző felületeit és a plakátokat!