Ötmillió forintos felajánlás a MerkÚjítóktól
Közélet

Ötmillió forintos felajánlás a MerkÚjítóktól

A MERKBAU Cégcsoport MerkÚjítók néven pályázatot indított olyan Bács-Kiskun vármegyei óvódák és bölcsődék számára, akik 2024 nyarán tervezik felújítani csoportszobájukat és mosdójukat. A nyertes pályázó intézmény helyiségeit 5.000.000 Ft értékben újítja fel vagy alakítja át a MERKBAU Zrt.

A MERKBAU Zrt. egy új kezdeményezéssel indította a 2024-es évet, ennek célja bölcsődék és óvodák felújítása, ezzel is hangsúlyozva a jövő generációjának biztos alapokon való nevelésének fontosságát. A Halas Televízió megkeresésére Knáb Anita a Merkbau Zrt. HR vezetője elmondta, a MerkÚjítók projekt azoknak a gyermekintézmények fejlesztését és átalakítását tűzte ki célul, melyeknél időszerűvé vált már a felújítás. A nyertes pályázó intézményt 5.000.000 Ft értékben újítja fel vagy alakítja át a Merkbau Cégcsoport. A pályázatok beadására elektronikus úton van lehetőség, melynek határideje 2024. március 31.

A nyertes pályázónál a MerkÚjítók elvégzik a csoportszobák, mosdók és öltözők átalakítását, csempe-szaniter és hidegburkolat cseréjét, festést, mázolást, nyílászáró cserét, valamint a vízvezeték hálózat felújítását és bútorcserét. A támogatás tartalmazza a látványterv elkészítését, komplett kivitelezési tevékenységeket, valamint a kivitelezéshez szükséges alapanyagok és a szükséges bútorok beszerzését.