Programok az elkövetkező napokra
Kultúra

Programok az elkövetkező napokra

Társasjáték, tánc, előadás, kiállítás szerepel az elkövetkező napok kulturális kínálatában, de szerveződik a Rock farsang is. A részleteket programajánló rovatunkban gyűjtöttük össze.

A halasi könyvtár lesz a helyszíne január 29-én. szombaton, 15 órától a Boldogasszony Havi Aprók Táncának is. A Fészekrakó és a Pásztortűz Egyesület szervezésében a 14 éven aluli gyerekeket és szüleiket tánc- és énektanítással, kézműves tevékenységgel várják.

Az EQ szerepe a pedagógiai munkában – Tananyagot holnapra, vagy értelmet egy életre?  Uzsalyné Pécsi Rita tart előadást kiskunhalason. A neveléskutató előadása január 31-én, délután 3 órakor kezdődik. Helyszín a KRK Szilády Áron Gimnázium díszterme. A programra minden érdeklődőt várnak.

A Thorma János Múzeum is számít az érdeklődőkre. Az állandó kiállítások mellett egy új időszaki tárlat is látható. Február 27-ig látogatható Tóth Béla kiállítása. A múzeum egy játékot is elindított a kiállítás kapcsán. A részletek az intézmény közösségi oldalán találhatók.

Elő lehet készíteni a jelmezeket. Közeleg a Rockfarsang ideje. Február 12-én este fél 7-kor kezdődik a buli. A jelmezes rock and roll show helyszín a Tiszti Klub.