Jöjjenek szombaton a lovasparkba! (galéria)
Közélet

Jöjjenek szombaton a lovasparkba! (galéria)

Egésznapos családi program 10:00-18:00 óra között április 13-án, szombaton a Hirling József Lovasparkban. Több mint 30 csapat versenye a legjobb halászlé címért bajai, szegedi és egyéb kategóriákban. A zsűriben olyan ismert személyek ítélkeznek az ételekről, mint Vomberg Frigyes, Segal Viktor. A lovasparkba ingyenes a belépés.

Van, aki a bajaira esküszik, másnak a szegedi az igazi… Esetleg más halászlé a nyerő? De hol az igazság? Minden kiderül április 13-án a III. Félúton Fesztiválon. Mutatjuk, hogy mire számíthatnak a szombaton 10 órakor kezdődő rendezvényen.

Programhegyek a lovasparkban

Gyermek és felnőtt cirkuszi játszóház várja a családokat, kicsiket-nagyokat A kirakodóvásárban kézműves termékek, délalföldi jellegzetességek portékái láthatók és vásárolhatók. Egész napos cirkuszi forgatagra számíthatnak a vendégek, amelyben artisták, zsonglőrök, bűvész és bohócok szórakoztatják a nagyérdeműt.

Gasztro különlegességek

A Kiskunhalasi Lovasbandérium által szervezett rendezvény célja, hogy a halászlé kedvelői a helyszínen megfőzhessék és összemérhessék ételeiket. Vomberg Frigyes és Segal Viktor zsűrizésével korrekt értékelésre számíthatnak a csaptok. Nem csak az étel, hanem a főzőhely is értékelésre kerül. Hallé helyben fogyasztásra és elvitelre is kapható lesz, de egyéb helyi ételek kóstolására is lehetőség nyílik.

Csapatépítés 

Kiskunhalasról az ország számos régiójából érkeztek nevezések. A szervezők közel negyvenen csapatra számítanak. Baráti társaságok, cégek, intézmények csapatai közösen együtt a feladatokat megosztva szereznek élményeket maguknak és a kilátogató vendégeknek.

Élmények, ízek, barátkozás

Egy jó nap a családnak és baráti társaságoknak a Hirling József Lovasparkban április 13-án szombat délelőtt 10 órától este hat óráig. A lovasparkba ingyenes a belépés. Cím: Kiskunhalas, Fazekas Mihály utca 1. szám. A kedvcsináló fotókat nézze meg galériánkban!

Archív kép-szöveg: Kovács Iván (x)