A Halas TV Híradóját is támogatja az NMHH
Gazdaság

A Halas TV Híradóját is támogatja az NMHH

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap a Médiatanács Támogatási Program keretében pályázati eljárást hirdetett televíziós közéleti magazinműsor, illetve televíziós hírműsor és kulturális magazinműsor készítésének támogatására. A díjazott, támogatott műsorok között szerepel a Halas Televízió híradója is.

„Örömmel értesítem, hogy pályázatukat a Médiatanács 2021. június 1-jei döntése értelmében 9.360.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette.”

Ez olvasható abban a hivatalos levélben, mely most érkezett meg a Halas Televízió szerkesztőségéhez. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap a Médiatanács Támogatási Program keretében segíti az elkövetkező egy évben a kiskunhalasi híradó megvalósulását.

Az elnyert több, mint 9 millió forintos összegből a Halas Televízió összesen 234 darab híradó elkészítését vállalta. A nézők így továbbra is heti öt hírösszefoglalót láthatnak majd, hétköznaponként 19 órától, napi legalább 12 percben.