Egyre népszerűbb az e-számla
Gazdaság

Egyre népszerűbb az e-számla

A szolgáltatási területen közel ötezren már ezt a fizetési módot választották a Kiskunvíznél. A Kiskunsági Víziközmű - Szolgáltató Kft. a megye 54 településén végez ivóvíz és szennyvízszolgáltatást. Összesen nyolc ügyfélszolgálatot működtetnek, ezek évente legalább húszezer ügyfelet fogadnak. A szolgáltató az elmúlt években folyamatosan fejlesztette az informatikai rendszerét, így a call center mellett mobiltelefonos applikációval és e-számla lehetőséggel is rendelkezésre állnak.

Az e-számla rendszer segítségével az ügyfeleknek nem kell a postára menni, hiszen a szolgáltató nem küld nekik papíralapú számlát, a költségekről elektronikus levélben kapnak tájékoztatást, az összeget kényelmesen átutalással, vagy csoportos beszedéssel rendezhetik.

Az új rendszer nem csak gyors és kényelmes, hanem környezetbarát is, legalább ötezer ügyfél esetében már nem kell nyomtatni, postázni a számlákat.

A Kiskunvíz Kft. honlapján lehet elérni a regisztrációs felületet vagy az Android és IOS Marketekből lehet letölteni a szükséges applikációt.

A regisztráció néhány perc alatt elvégezhető. A szolgáltató cég munkatársai bíznak benne, hogy egyre többen ezt a lehetőséget választják, így kényelmesebbé válhat az ügyintézés az ügyfelek számára.