Faddikorr Kft. pályázati közlemény
Gazdaság

Faddikorr Kft. pályázati közlemény

Pályázati támogatást nyert a kunfehértói székhelyű Faddikorr Kft. A pályázat célja, a Faddikorr Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés. A projektről szóló sajtóközleményt az alábbiakban olvashatják.

Sajtóközlemény

A Faddikorr Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata
2022 / 04 / 26

A Faddikorr Kft. 2021.10.21-én támogatói döntésben részesült, melynek keretében GINOP_PLUSZ_1.2.1-21-2021-02113 azonosítószámon 253,45 millió forint feltételesen vissza nem térítendő uniós támogatásban részesült. A projekt megvalósítási helyszíne Kunfehértó.


Tárgyi beruházás keretében profilbővítés és munkahelymegtartás miatt szükségessé vált egy új műhelyépület építése. A kéthajós műhelyépületen belül forgácsoló műhelyt tervezünk, egy része pedig alapanyag feldolgozóként funkcionál (minden csiszolást egy helyen lehet majd végezni) majd. A GINOP_PLUSZ-1.2.1-21 Felhívásban foglalt lehetőségek így kielégítik a Kft. igényeit.

A jelenlegi műhelyek már tele vannak gépekkel, van olyan is, ami már nem felel meg a mai korszerű elvárásoknak, így azt raktárként használjuk majd a továbbiakban. Termelőüzem méretünk növelése miatt szükséges egy új csarnok építése, ahol a dolgozók is komfortosan érzik majd magukat.

A hőszivattyús rendszer telepítése segít alacsony szinten tartani a csarnok fűtési költségeit, ezzel járulva hozzá a környezeti fenntarthatósághoz.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg 253,44 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

További információ kérhető:
ifj. Faddi János, ügyvezető
Mobil:+36-30/299-4886
E-mail:jr.janos.faddi@faddikorr.onmicrosoft.com

(X)