Fiat Tipo-ra váltott az ügyvezető
Gazdaság

Fiat Tipo-ra váltott az ügyvezető

A napokban vette át a KB Autoteam Kft. Autószalonjában új Fiat Tipo személyautóját a Kiskunvíz Kft. ügyvezető igazgatója Mátyus Zoltán. A szolgálati járműként használni kívánt autóval jobbára a megye önkormányzatait járja majd az ügyvezető. A Tipo-t Juhász Tibor, a KB Autoteam ügyvezetője adta át a Kiskunhalasi Fiat Márkakereskedésben. A választásnál sok szempont mellett az ár-értékarány döntött – nyilatkozta a Kiskunvíz Kft. vezetője.

Az elmúlt évben jelentős gépjárműpark fejlesztés történt a Bács-Kiskun Megye 54 településén vízszolgáltatást ellátó Kiskunvíz Kft.-nél. Elsősorban a végrehajtást erősítettük, mert a régi járművek állapota a vízszolgáltatás biztonságát veszélyeztette – közölte akkor Mátyus Zoltán. Most a vezetői járműcserére került sor. Egy nyolcéves autóval ingáztam, szinte naponta a fél megye önkormányzatai között, ami leamortizálódott. A bejáratott útra, a pozitív tapasztalatra hagyatkozva döntöttünk a KB Autoteam mellett. Bevált a Keceli úti Fiat kereskedés, a helyben lévő szervizhátterével. A kiválasztásnál az ár-érték arány döntött a Fiat Tipo Sedan, Life felszereltségű modell mellett. Megújult karosszériával, a kor követelményeit hordozó vezetéstámogatói rendszerekkel, ezres benzines motorjával kielégíti igényeinket. A Tipo paraméterei, az 5,5 milliós ára azt az irányt tükrözi, ami a Kiskunvíz üzemműködésére jellemző, az-az a szolgáltatásbiztonságot, a célszerűséget és a jó minőség reális költségeken való biztosítását.

Az új Fiat Tipo átadásnál Mátyus Zoltánnak a KB Autoteam Kft. ügyvezetője, Juhász Tibor gratulált, aki azt mondta korrekt partnerségi kapcsolat alakult ki a két társaság között. Nekünk fontos, hogy elégedett ügyfelekkel dolgozzunk. Ezért sokat teszünk. A Kiskunvíz-nek kiemelt szempont volt, hogy jó áron, könnyen elérhető szervizháttérrel rendelkező cégtől vásároljanak. Ez egy adottság, amit más egyéb előnyökkel és szolgáltatásokkal erősítünk. A szakmában teljes körű szervizháttérrel rendelkezünk, amelyhez autószerviz, karosszéria műhely, alkatrészbázis, műszakivizsga-bázis, autókozmetika és sok más tartozik. Komplex szolgáltatási háttérrel állunk partnereink rendelkezésére. Mindezt a Kiskunvíz Kft. vezetése és munkatársai megtapasztalták. Sok balesetmentes kilométert kívánok az új Fiat Tipo-hoz ügyvezető úrnak – zárta mondatait Juhász Tibor. (X)

KB Autoteam Kft. Fiat Márkakereskedés és Márkaszerviz
Kiskunhalas, Keceli út 19-23. Telefon 77 422 596, www.kbautoteam.hu
 

(X)