KB Autoteam Piaggio haszonjárművekkel a Construma-n
Gazdaság

KB Autoteam Piaggio haszonjárművekkel a Construma-n

Április 6 és 10 között rendezték meg Budapesten, a Hungexpo területén a Construma 40. Nemzetközi Építőipari Szakkiállítást, amelyen a KB Autoteam Piaggio Haszonjárművek Márkakereskedés bemutatta a Porter NP6 modelljeit. A Magyarországon idén megjelent márka az építőipari ágazatban márka kifejezetten előnyös tulajdonságai miatt nagy érdeklődést váltott ki.

A KB Autoteam, az importőr Grand Automitive Kft.-vel közösen kialakított Piaggio Haszonjárművek standjánál rengeteg érdeklődő fordult meg a Construma 40. Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás 5 napja alatt. A KB Autoteam Vékony Melinda értékesítési vezetővel és Békefi Péter értékesítővel vettek részt a szakkiállításon.

A Kiskunhalasi Piaggio Haszonjárművek Márkakereskedés célja egy részről a márka népszerűsítését célozta, másrészt az ügyfélkapcsolatok bővítését. A Piaggio haszonjárművek az építőiparban sokoldalúan használhatók. A keskeny mérete ellenére nagy teherbírása, takarékos üzemben tartási költségei, csendes, környezetkímélő jellemzői miatt ideális az ágazatban történő használata. A szűk helyeken is mozgékony Porter NP6 1400 féleképpen variálható változatban kínálja magát és a kiállított modellek nagy sikert arattak. Korábban a Halasmédia hírportálon már írtunk róla, ami ide kattintva érhető el!

Az építkezések és az ahhoz kapcsolódó munkavégzésekhez kifejezetten jól illeszkedő Piaggio Haszonjárművek variálhatósága hasznos előnyöket kínál az ágazat kis és közepes vállalkozásainak. Ez jól érzékelhetően megmutatkozott a KB Autoteam standján. Mind vállalkozások képviselői, mind magánszemélyek megfordultak a Porter NP6-os modellek mellett és részletes tájékoztatást kértek, kaptak a nagy múlttal rendelkező olasz kishaszonjármű előnyeiről.

A Piaggio Haszonjárművek bemutatása és tulajdonságairól történt tájékoztatás mellett az ügyfélkapcsolatok szélesítése is eredményesnek bizonyult. Nagyon sok látogató döntött úgy, hogy további információkat igényel a jövőben a Piaggio Haszonjárművekről. A KB Autoteam Kft. menedzsmentje azt reméli a kiállítástól, hogy az érdeklődő látogatókból hamarosan elégedett ügyfelek lesznek a termék megvásárlását követően.

A Construma 40. Nemzetközi Építőipari Szakkiállításon jó néhány pillanatképet örökített meg a KB Autoteam Piaggio Haszonjárművek Márkakereskedés. A fotókból látszik, hogy színes látogató kör tekintette meg a kiállított Porter NP6 modelleket. A Kiskunhalason megtalálható KB Autoteam Piaggio Haszonjárművek Márkakereskedés széles készleten lévő modellpalettával várja az érdeklődőket. (X)