KB AUTOTEAM: Citroën és Peugeot márkaszerviz is lett
Gazdaság

KB AUTOTEAM: Citroën és Peugeot márkaszerviz is lett

A KB Autoteam Kft. Autószervize 2024. február egytől hivatalosan a magyarországi hálózatba bejegyezett Citroën és Peugeot Márkaszerviz lett. Európa két rendkívül elterjedt márkacsaládjának modelljei ettől kezdve Kiskunhalason is márkaszerviz szolgáltatáshoz juthatnak. Ennek kapcsán nyilatkozott a KB Autoteam Kft. szervizvezetője, Balaskó István. 

Jó éves tárgyalások előzték meg a Citroën és Peugeot márkaszerviz jogosultságunk bejegyzését. Azt gondolom, hogy egy 30-40 km-es körben nagy előnyt jelent azon jármű tulajdonosoknak, aki Citroën vagy Peugeot személy és kishaszonjárművel rendelkeznek. Ők nagy valószínűséggel, valamelyik megyeszékhelyre vihették garanciális szervizelésre, vagy javításra Citroën vagy Peugeot márkájú autóikat. Ezt mostantól Kiskunhalason található szervizünkben is megtehetik - mondta Balaskó István szervizvezető.

Több előnnyel is jár azok számára új szolgáltatásunk, akik a környékben élnek. Elsősorban a könnyebb elérhetőségünk, megközelíthetőségünk, a fizikai közelségünk a legnagyobb előny. Nem kell Kecskemétre, Szegedre, vagy még távolabbra vinni Citroën vagy Peugeot járműveiket. A másik pozitív oldala szolgáltatás ára. Szervizünk óradíjai jóval kedvezőbbek a nagyvárosokban található Citroën és Peugeot Márkaszervizeknél – erősítette meg a szervízvezető.

Az autók márkaszervizben történő kötelező kilométer vagy időintervallumos ellenőrzése garanciális szempontból lényeges. A különböző időintervallumos garanciák, csak a márkaszervizben történt ellenőrzés, vagy javítás esetén érvényesíthetők. Nyilván azért kaptuk meg ezt a jogot, mert rendelkezünk a szükséges szakmai és eszköz háttérrel. Az autószervizünk mellett a karosszéria-javító és fényező műhelyünk szintén elvégzi a szakterületére vonatkozó Citroën és Peugeot gyári garanciális darabok cseréjét.  A garancia érvényesítési igények a Citroën és a Peugeot modellek megbízhatósága ellenére is bizony előfordulnak, amely az adott esetben nagy összegű kifizetéstől kímélheti meg az ügyfeleket.

Természetesen a Fiat, Fiat Professional és Jeep márkaszervizünk és persze a márkafüggetlen autószervizünk is várja ügyfeleinket. A Citroen és Peugeot Márkaszerviz jogunk egyébként az országos hálózat honlapján is megtalálható – mondta Balaskó István. Bízunk benne, hogy a jövőben az új márkaszerviz jogosultságunk a Citroen és Peugeot járművel rendelkező magánszemélyek és a márkák járműparkját üzemeltető vállalkozók figyelmét is felkelti. Online, telefonon, vagy személyesen is bejelentkezhetnek a KB Autoteam Kft. Autószervizének munkafelvételénél az érdeklődők – zárta tájékoztatóját a KB Autoteam Kft. szervizvezetője, Balaskó István. 

Cím: 

KB Autoteam Kft. Fiat, Fiat Professional és Jeep, Citroën és Peugeot Márkaszerviz 
Kiskunhalas, Keceli út 19-23.
Telefon: +36 77 429 395
Honlap: www.kbautoteam.hu

(X)