Megújult a Vízépszolg-94 Kft. Fiat flottája
Gazdaság

Megújult a Vízépszolg-94 Kft. Fiat flottája

A Vízépszolg-94 Kft. régóta jó partnere a KB Autoteam Kft.-nek. A Kölcsönösen hasznos üzleti, szolgáltatási kapcsolatuk több, mint évtizedes és nem csak a haszonjárművek értékesítése terén, hanem a szervizháttér biztosításában is megmutatkozik. Múlt pénteken négy darab Fiat Ducato duplafülkés haszonjármű átadása történt a Vízépszolg-94 Kft. telephelyén.


A KB Autoteam Kft. Fiat és Fiat Professional Márkakereskedés és Márkszerviz több, mint negyedszázados történetében folyamatosan törekedett a hosszútávú partneri kapcsolatok kialakítására. A Vízépszolg-94 Kft.-vel több mint egy évtizede kialakult a folyamatos partnerség a KB Autoteam Kft. megbízható szolgáltatásainak köszönhetően.

A Vízépszolg-94 Kft. a korábban KB Autoteam-nél vásárolt Fiat haszonjármű flottáját 2022 őszén kezdte ismét frissíteni – nyilatkozta Vékony Melinda márkakereskedésvezető. A múlt év őszén és az idei év elején volt szerencsénk 1-1 darab Fiat Ducato-t átadni a Vízépszolg-94 Kft. részére. Nagy örömünkre, most egy újabb flottakiegészítés történt. Külön elégedettséggel tölt el minket, hogy ismét helyben értékesíthettünk Fiat Professional termékpalettánkból a vállalkozói igények megfelelően.

Szeptember 1-jén a Vízépszolg-94 Kft. telephelyén adhattam át figyelmességi ajándék kíséretében Varga Tamás ügyvezetőnek a 4 darab új Fiat Ducato duplafülkés 2,2 Mjet 140 Le-s motorral szerelt kisteherautót. Természetesen a járművek szervizelési hátterét is társaságunk viszi, ahogy eddig, úgy a jövőben is.

Bízom abban, hogy elégedettek lesznek az új autóparkkal és jól szolgálja a megújult Fiat Professional flotta a Vízépszolg-94 Kft. dolgos mindennapjait. A KB Autoteam Kft. vezetése nevében kívánunk munkájukhoz sok sikert és az új Fiat Ducatok-kal pedig balesetmentes közlekedést – zárta mondandóját Vékony Melinda márkaképviseletvezető.