Megye gazdaságfejlesztésért díjat kapott Gidai János
Gazdaság

Megye gazdaságfejlesztésért díjat kapott Gidai János

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vezetése a koronavírus-járvány miatt idén adta át a 2020. évi kitüntető díjakat az arra érdemes vállalkozásoknak. Az átadásra az október 26-i küldöttgyűlésen, ünnepélyes keretek között került sor. Bács-Kiskun Megye Gazdaságfejlesztéséért díjat vehetett át Gidai János GANZAIR Kft., alapítója.

A Kecskeméten, kedden tartott ünnepi eseményen a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Gaál József tartott köszöntőt. Ezt követően elsőként a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elismeréseit nyújtotta át Dunai Péter, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára, valamint Gaál József, mint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökségi tagja.

Gidai Jánosnak, Gaál József, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke gratulál

Az országos elismerést követte a megyei díjak átadása. A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Díjbizottsága az elért szakmai sikerekért elismerésekben részesített több vállalkozást és kiváló szakembert. A megyei elismertek között, a Kiskunhalason működő GANZAIR Kft. alapítóját, Gidai Jánost, Bács-Kiskun Megye Gazdaságfejlesztéséért díjban részesítették.

Forrás: Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara