Új helyen a jól ismert PlusMarket!
Gazdaság

Új helyen a jól ismert PlusMarket!

A PlusMarket hálózat 2023-ban már 46 helyen várja vásárlóit, a legújabb felújítás a kiskunhalasi üzletében történt. Megnövelt eladótérrel, kibővült választékkal új helyre költözött a PlusMarket, a volt DM helyén kínálja portékáját, a Jósika u. 1-3. szám alatt.
Az ünnepélyes megnyitó sok érdeklődőt vonzott, köszönjük, ha bizalmat szavaznak a PlusMarketnek!

Kedvező árak mellett széles választékkal rendelkezünk a drogéria, háztartási papír- és vegyi áru kínálatában, de nagy hangsúlyt fektetünk az élelmiszer és reformélelmiszer termékekre is.

Fontos számunkra, hogy a család apraja-nagyja is megtalálja kedvenc márkáját polcainkon legyen az élelmiszer, különleges élelmiszer, a háztartásban használatos papír vagy tisztítószer, dekorkozmetika.

Elhivatottak vagyunk a vevők kiszolgálásában, erre garancia az üzletben dolgozó munkatársaink szakértelme, odafigyelése minden részletre!

Miért jó a PlusMarketben vásárolni?

  • A legkisebbek számára a pelenka mellett számos kiegészítőt is kínálunk
  • A különféle speciális diétát követők étrendjét változatossá tudjuk tenni, széles választék van a kategóriákban, legyen az glutén - laktózmentes, öko - vagy biotermékek köre
  • A család számára a napi kozmetikumok mellett vitaminokat, de akár kortyolnivalót is be lehet szerezni
  • Nem utolsó sorban a napi élelmiszer és háztartási cikkek beszerzése mellett – ami a csökkentett cukortól a gluténmentesig terjed – mindenki megtalálja a saját kényeztető kozmetikumait vagy édes pillanatait.
  • Az utóbbi években megjelentek polcainkon az ételérzékenységre választ adó a glutén -, laktózmentes - és biotermékek, illetve az ökotermékek, bővítettük a vitaminok kínálatát az alap drogériai választék mellett.

Térjenek be a PlusMarketbe! Szeretettel várunk Minden Kedves Vásárlót!

PlusMarket csapata

(X)