(►)  Hazamentünk Anyuékhoz a szüreti fesztiválra
Közélet

(►) Hazamentünk Anyuékhoz a szüreti fesztiválra

Tegnap este került fel Erdélyi Mónika YouTube csatornájára „Hazamentünk Anyuékhoz a szüreti fesztiválra” címmel egy majd 10 perces összefoglaló a 44. Halasi Szüreti Fesztivál háromnapos programsoráról. Az ismert, halasi kötődésű televíziós személyiség 415 ezeres követővel rendelkezik a legnagyobb videómegosztón. Beszámolója alapján – amelyhez a Halas Televízió is segítséget adott - tudjuk, hogy ki nem hagyná a halasi szüreti fesztivál eseményeit, és például e miatt is minden évben hazalátogatnak édesanyjához.

A 44. Halasi Szüreti Fesztivál sok-sok vendége között ott volt Erdélyi Mónika, magyar televíziós személyiség, youtuber, sok-sok emlékezetes és országosan jól ismert televíziós műsor házigazdája, aki egy közel tízperces összefoglalót osztott meg YouTube csatornáján csütörtök este fesztiválunk eseményeiről. A videó összefoglalót az alábbiakban láthatják olvasóink!

Mónika Kiskunhalason élő édesanyjánál töltötte a múlt hétvégét és ezt az alkalmat használta arra, hogy egy rövid összefoglalóban mutassa be a halasi szüret eseményeit. Erdélyi Mónika részletgazdag beszámolóját szüreti fesztiválunkról a Halas Televízió által készített összefoglaló is erősíti, amelyet még a hét elején bocsájtott szerkesztőségünk rendelkezésére. Mónikának ezúton is köszönjük a fesztiválról adott elkötelezett  és figyelmes kisfilmet és persze azt is, hogy ebben megköszönte televíziónk munkatársainak a segítséget. Mi is köszönjük, hogy segíthettünk és azt is, hogy jó hírét vitte rendezvényünknek! Kedves Mónika viszontlátásra a 45. Halasi Szüreti Fesztiválon!

Kép: Erdélyi Mónika YT csatornája, szöveg: Kovács Iván