Adventi vásár: vasárnap is nyitva
Közélet

Adventi vásár: vasárnap is nyitva

Adventi vásárt és gasztroudvart szervezett a Halasi Média és Kultúra Kft. a Közösségek Házába. Péntek este már sokan eljöttek és vásároltak, vacsoráztak a koncertekkel, zenés produkciókkal is kibővített eseményen. Szombaton kora délután már megtelt a nagyterem az érdeklődőkkel, vásárlókkal. Az udvaron eközben finom pizzák, kürtőskalácsok és hamburgerek készültek a vendégeknek. Forralt borral és meleg teával is készültek a vendéglátósok.

Programok, látnivalók kint és bent. Mindenki találhat kedvére valót a halasi adventi vásárban. A Halasmédia idén a főtér helyett a fűtött közösségi térben a művelődési központ nagytermében biztosított helyet az árusoknak. A helyi kézművesek, termelők portékái mellett a környező településen élők termékei is megtalálhatók.

Az ízletes paprikakrémek mellett kozmetikai termékek, szappanok, ékszerek, lakásdíszek, adventi témájú ajándéktárgyak is találhatók. A délután folyamán gyakran kisebb tumultus alakult ki a standok körül, szerencsére a halasiak már nagyon várták a szokásos adventi kirakodóvásárt.

Az udvaron a Pizzaggio csapata mellett a Karám Gourmet Burger is ízletes ételekkel várta a megéhező vásárlókat. A faszénen sült kürtöskalács sem hiányozhat a kínálatból, amelyhez jól passzol egy forralt bor.

Az adventi vásár vasárnap is folytatódik, érdemes lesz ellátogatni a Közösségek Házába, mindenkit várnak a szervezők és az árusok!